Російські військові в Криму розповідали журналісту: «По-справжньому почнемо діяти зі 17 березня» (відео)

23:38 14 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН.ua

Загарбники планують завершити операцію зі взяття Криму впродовж місяця, за їх словами, «цей час на східному кордоні Україні теж щось відбуватиметься».


Відео: ТСН.ua

Кореспонденту «ТСН» вдалося розговорити російських військових. Для цього йому довелося маскуватися під «місцевих». 

Озброєні «зелені чоловічки» підтверджують, що вони росіяни, й впевнені, що в Україні перебувають законно. Більшість із них – контрактники з оформленими відрядженням. Вони кажуть також, що приїхали до України цілком свідомо. Своє перебування пояснюють тим, щоб захистити референдум 16 березня, щоб його ніхто не зірвав – «ніякі бандити», й «щоб не було ніяких терактів».

Окрім того, росіяни розкривають військову таємницю й кажуть, що «діяти по-справжньому почнуть 17 березня». Саме тоді, після незаконного референдуму, заблоковані українські військові частини вважатимуть за незаконні бандитські формування і, відповідно, росіяни підуть на штурм.

Населення обіцяють не чіпати: «Мирних жителів стріляти не будемо. Мирних намагатимемось ховати у будинках чи підвалах».

Російські загарбники також розповідають, що операцію зі взяття Криму планують завершити впродовж місяця. Вони також попереджають, що d цей час на східному кордоні Україні теж щось відбуватиметься, оскільки там теж їхні війська.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів