Російські військові намагаються захопити українську зенітно-ракетну частину

12:38 1 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AFP

Про це повідомило в суботу агенції УНІАН джерело, близьке до тактичної групи «Крим» Повітряних сил Збройних Сил України.

Воно стверджує, що в районі міста Євпаторія в Криму російські військовослужбовці намагаються взяти під контроль один з командних пунктів зенітно-ракетної частини Повітряних сил Збройних сил України – годину тому 15 озброєних військовослужбовців на вантажному автомобілі заїхали на територію його військового містечка, перед цим нейтралізувавши наряд контрольно-перепускного пункту. Нападники намагаються проникнути в захищений командний пункт військової частини, особовий склад якого знаходиться за броньованими дверима.

Командиру підрозділу української військової частини російські військовослужбовці заявили, що їхньою метою є не заволодіння зброєю, а контроль над захищеним командним пунктом. Паралельно на околиці Севастополя люди з білими пов’язками на руках під’їхали до командного пункту тактичної групи «Крим» Повітряних сил Збройних сил України і вимагають на переговори командира.

Про це повідомляє сьогодні, 1 березня, УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів