Російські війська знову наступають на Новоазовськ і вже контролюють шість сіл, – журналіст

19:59 26 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/euromaidan/status/504297395140587520

Про це повідомляє у вівторок кореспондент каналу «Інтер» Роман Бочкала з посиланням на прикордонників і бійці добровольчих батальйонів.

Кореспондент каналу «Інтер» Роман Бочкала повідомляє сьогодні, 26  серпня:

«Російські регулярні війська вторглися на територію України з боку Таганрога. Про це повідомляють прикордонники і бійці добровольчих батальйонів, які зараз в тому районі. 

Із боку Росії увійшли 30 танків, легкобронована техніка й жива сила. Вони вже просунулися на вісім кілометрів углиб української території й контролюють шість прикордонних сіл.

Зокрема, такі, як Маркине, Щербак, Рози Люксембург. Окупанти виставляють блокпости, залишаючи на кожному по три танки й два БТРи та взвод особового складу й просуваються далі.

У передмісті Новоазовська чутні постріли. На захоплених територіях російські військові не приховують своїх відзнак.

Услід за ними з території Російської Федерації увійшли представники ДНР. Вони просять місцеве населення кілька днів перечекати «неспокійну ситуацію» й обіцяють, що потім «все буде добре, буде своя республіка».

Українські військові змушені відступати під натиском артобстрілів, в тому числі з установок «Град». Є втрати серед прикордонників і бійців батальйонів тероборони, а також тяжкопоранені.

Наші бійці просять підмогу й важку техніку. Інакше, кажуть, не зможуть утримати Новоазовськ. У разі втрати Новоазовська, дорога на Маріуполь, за їх словами, буде відкрита».

Роман Бочкала повідомляє це сьогодні, 26  серпня на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів