Російські війська продовжують перекидати до кордону з Україною

14:53 28 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: supercoolpics.com

Про це повідомив у п’ятницю керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Він інформує сьогодні, 26 березня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«За оперативними даними групи «Інформаційний Супротив», протягом останніх діб тривало перекидання російських військ на кордон РФ з Україною.

У Ростовській області зафіксовані колони техніки, що прямують до держкордону, в районі м. Міллерово, смт Тарасівський, м. Каменськ-Шахтинський, у складі: 150 БТР, 400 одиниць автомобільної техніки. 

Учора ввечері на залізничну станцію «Київ-Товарний» прибули: 8 РСЗВ «Ураган», 12 транспортно-заряджаючих машин РСЗВ, 4 бронетранспортери БТР-80, близько десятка одиниць автомобільної техніки (включаючи бензовози).

У Білгородській області зафіксовано колони техніки, що рухається в бік держкордону (в 30-40 км від кордону): близько 30 одиниць автомобільної техніки і близько 10 одиниць інженерної гусеничної техніки».

Натомість інтернет-видання «Dumskaya.net» інформує, що «Росія різко активізувала польоти військово-транспортної авіації біля України: працюють навіть «Антеї». У повідомленні йдеться:

«У безпосередній близькості від кордонів України зі середини березня фіксується різка активізація польотів військово-транспортної авіації ВПС Російської Федерації. За нашими даними, які підтверджуються спостереженнями авіаспоттерів РФ, задіяні не менше п'яти десятків літаків.

Окрім звичайних Іл-76, Ан-72, Ан-26, спостерігачі відзначають польоти біля наших кордонів «ветеранів» типу гігантських Ан-22 «Антей», які базуються в Твері (їх у Росії сім штук). А в Ростові-на-Дону зафіксували декілька посадок найстарішого транспортника Росії – Іл-18 з бортовим RA-75516 (перший політ зробив в 1963 році). Цей борт відноситься до 8-ї авіаційної дивізії особливого призначення (АДОН), яка виконує «спеціальні завдання уряду».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів