Російські телевізійники замовили та оплатили обстріл околиці Луганська, – ЗМІ

10:30 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vesti.ru

Один зі жителів селища Ювілейний розповів, що, за інформацією його сусідів, до них приїжджали представники російського телеканалу й за $50 попросили «допомогти створити картинку».

Представники російського телеканалу оплатили мінометний обстріл однієї з околиць Луганська – селища Ювілейний. Про це розповів один з жителів селища Ювілейний. 

Чоловік розповів, що він разом з дружиною тривалий час перебував за межами Луганська. Весь цей час його теща знаходилася вдома в обласному центрі. Обстріл стався в той момент, коли вони приїхали за теплими речами.

У момент обстрілу літня жінка працювала у дворі. Її вбили у них на очах. Через кілька хвилин після обстрілу у дворі з'явилася знімальна група одного з російських телеканалів. 

«Стоячи біля трупа моєї тещі, кореспондент просив сказати, що стріляли з боку Щастя (зайнятого українськими військами. – Ред.)», – розповів чоловік.

Згодом від сусідів йому вдалося дізнатися, що стріляли двоє чоловіків, що живуть неподалік. За інформацією сусідів, до них приїжджали представники російського телеканалу і за $50 попросили «допомогти створити картинку».

«Міномет і міни до нього їм видали одразу ж. Стріляли з території гаражів неподалік нашого двору», – каже місцевий житель, повідомлення якого передає сьогодні, 2 жовтня, телеканал «Еспресо.TV» з посиланням на інтернет-видання «Іnformator.lg.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів