Російські снайпери поранили в Сімферополі українського офіцера

17:20 18 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: espreso.tv

Про це заявив у вівторок у ході селекторної наради командувач Військово-Морськими Силами Сергій Гайдук.

Як повідомляє сьогодні, 18 березня, кореспондент «РБК-Україна», командувач Військово-Морськими Силами України Сергій Гайдук заявив у вівторок у ході селекторної наради, що в Криму в результаті провокацій з боку російських військовослужбовців поранено українського офіцера. За словами Сергія Гайдука, «в Сімферополі офіцер має два кульові поранення в ногу, йому надана медична допомога, загрози життю немає. Командувач Військово-Морськими Силами також зазначив, що російські військовослужбовці використовують вогнепальну та травматичну зброю з метою залякування українських військовослужбовців.

Натомість організатор групи «Інформаційний спротив» і керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомив у вівторок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що у Сімферополі штурмують фотограмметричний центр Управління центрального військово-топографічного й навігаційного Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України, й конкретизує: «Із вікон будинків біля об'єкта працюють російські снайпери. За нашим даними, на цей момент поранена одна людина».

Як інформував «Щоденний Львів», про те, що російські загарбники штурмують українські військові об'єкти в Криму, повідомив у вівторок і голова медіа-центру Міноборони України в Криму Владислав Селезньов.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів