Російські диверсанти вбили в Маріуполі українського національного гвардійця й поранили двох цивільних (відео)

13:05 22 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: discussio.ru

Про це повідомив у понеділок місцевий сайт «0629» з посиланням на військових.


Відео: Юлія Священко

21 вересня на блокпосту в мікрорайон «Восточний» у Маріуполі вдерлися п’ятеро диверсантів, радше – російські спецпризначенці. Причому вони стріляли як по українських військових, так і по мирному населенню. Про це повідомив у понеділок місцевий сайт «0629» з посиланням на військових.

Терористи вбили 20-річного бойця Національної гвардії й поранили 15-річного підлітка, який їхав по полю на велосипеді. З пораненням в голову потерпілий був госпіталізований до міськлікарні №5. Його стан був вкрай важким.

Також був поранений 36-річний працівник комбінату «Азовсталь», який підвозив воду на блокпост. Чоловік був поранений в стегно.

У прес-службі Маріупольського міськуправління міліції повідомили місцевому сайту новин «0629», що попередньо 15-річний хлопець отримав осколкове поранення. Поговорити з ним правоохоронці не змогли, так як підлітка прооперували, і він перебував під впливом медикаментів.

Зараз потерпілому хлопчику терміново потрібна кров. Маріупольці можуть допомогти Іллі Луценко, здавши кров на станції переливання крові, розташованої в міськлікарні №2.

Також на сторінці батальйону «Азов» в інтернет-мережі «Вконтакте» повідомляється, що на «Восточному» в результаті обстрілу було зруйновано кілька приватних будинків. Як вдалося дізнатися, диверсійна група на автомобілі «Газель» їздила по вулиці Таганрозькій і з міномета вела обстріл приватних будинків. Кілька домоволодінь було зруйновано.

Про це повідомляє сайт сьогодні, 22 вересня, сайт новин Маріуполя «0629».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів