Російські диверсанти отримали з РФ наказ готувати масштабний теракт на території України

10:36 24 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 10top.com.ua

Про це повідомили агенції УНН джерела в українських спецслужбах.

Агенція УНН інформує сьогодні, 24 липня, в повідомленні «Російські найманці отримали команду провести масштабний теракт на території України»:

«Згідно даних, отриманих оперативним шляхом, російські диверсанти отримали вказівку від своїх кураторів з РФ готувати масштабний теракт на території України. Про це УНН повідомили джерела в українських спецслужбах. Як зазначив співрозмовник агентства, заходи пов'язані із інформацією, отриманою оперативним шляхом.

«Була отримана оперативна інформація, що у близьких до Путіна колах обговорюють можливість організації теракту на території України з метою відвернути увагу світової громадськості від ситуації з «Боїнгом» і нейтралізувати негативний вплив на імідж РФ, пов'язаний з обвинуваченнями з боку низки країн в постачаннях Росією зброї бойовиками «ДНР» та «ЛНР». Згідно отриманої інформації терракт може полягати в підриві повітряного судна однієї з російських авіакомпаній під час його перебування в українському аеропорту і призвести до загибелі великого кількості іноземних громадян, у тому числі Росї. Таким чином, згідно отриманої інформації, організатори хочуть представити це як свідчення нездатності української влади тримати ситуацію в країні під контролем і забезпечувати безпеку як власних, так і іноземних громадян», – зазначив співробітник силових структур.

Як повідомляв УНН, вчора МВС закликало весь український народ бути пильними і уважними, оскільки міжнародний тероризм, який очолюється представниками російських спецслужб в Україні, готовий на будь-які теракти в Україні, щоб залякати українців та дестабілізувати ситуацію».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів