Російські десантники – в Херсонській області (відео)

16:30 15 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Про це повідомили в суботу в селищі Стрілецьке на Арабатській стрілці в Генічеському районі, а також в його правоохоронних органах і райдержадміністрації та в Держприкордслужбі.


Відео: larintelio

Жителі селища Стрілецького на Арабатській стрілці в Генічеському районі Херсонської області розповіли сьогодні, 15 березня, кореспондентові УНІАН, що біля  орієнтовно о 13:30 висадився з вертольотів десант зі 40 російських військових. Цю інформацію підтвердили кореспондентові УНІАН джерела в правоохоронних органах Генічеського району.

А кореспондентові «Укрінформу» російський десант на теренах Херсонщини повідомило в суботу джерело в Генічеській районній держадміністрації, яке конкретизувало: «Поблизу села Стрілкове Генічеського району, між 13 та 14 годиною, висадився десант російських військових. Точна кількість десантників невідома. Для з'ясування ситуації на місце події виїхав начальник Генічеського райвідділу міліції».

Своєю чергою, речник Державної прикордонної служби Олег Слободян розповів сьогодні, 15 березня, в ефірі телевізійного «5 каналу»: 

«Близько 13-ї години сьогодні прикордонний наряд, який виконував завдання з контролю за режимом на межі адміністративного кордону Херсонської області та автономної республіки Крим, виявив висадку десанту зі сторони південної околиці села Стрілкове, що на Арабатській стрілці, з чотирьох вертольотів. Близько 60-ти чоловік російських військовослужбовців. Росіяни після того, як висадились, підтягнули ще три БТРи і розпочали інженерне облаштування місцевості.

Близько 15.30 зі шести вертольотів Російської Федерації ще додатково в районі даного населеного пункту висадились 60 військовослужбовців Російської федерації. Водночас, є інформація про те, що в напрямку села Стрілкове по Арабатській стрілці з села Каменське рухається колона БТРів Російської федерації.

На жаль, кількість військовослужбовців і техніки, яка переміщується – неможливо чітко визначити. Було проведено переговори з російськими військовослужбовцями, в ході яких було встановлено, що головною метою дій російських військовослужбовців є, нібито, захист газоперекачувальної станції «Чорноморнафтогазу», яка розташована в даній місцевості, від можливих терористичних актів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів