Російська армія перекинула на Луганщину сім «Градів» та облаштувала вогневі позиції для обстрілу українців

13:49 31 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pravda.ru

Про це повідомив у четвер речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

Речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко повідомив сьогодні, 31 липня, на брифінгу такі останні новини з Росії:

«Росія не здійснює жодних кроків щодо деескалації напруження, та створює вогневі позиції на кордоні з Україною. Російські збройні сили накопичують військову техніку та підрозділи на кордоні з Сумською та Харківською областями.

У лісистій місцевості поблизу села Козіно, Курської області РФ росіяни  готують вогневі позиції для обстрілу території України. За 2 км від лінії кордону  з Сумською областю виставлені інформаційні знаки із надписом «ОГНЕВОЙ РУБЕЖ».

Крім того, біля російського села Шрамко за 25 метрів від кордону створено позиції для  8 бойових машин десанту. У районі села Селезньове за 50 метрів від кордону розташовані взводні групи ЗС РФ з бронетехнікою. На околиці села Поділ-Гора, за 7 км від кордону розташований військовий табір.

У той самий час, Росія продовжує постачати терористам важку броньовану техніку та озброєння. За оперативною інформацією, вчора ввечері з Донецька Ростовської області до Луганської області проїхали сім систем «Град» та 11 автомобілів УРАЛ».

Ці новини передає в четвер інтернет-видання «Українська правда»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів