Путін вимагає від України визнати «державність» терористичних угруповань «ДНР» і «ЛНР»

14:10 31 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: The Week

Про це президент Росії заявив у неділю в інтерв'ю програмі «Недільний час» на «Первом канале».

«Путін закликав владу України розпочати переговори« з питань державності» територій, підконтрольних бойовикам. Про це президент РФ заявив в інтерв'ю програмі «Недільний час» на «Первом канале», – передає сьогодні, 31 серпня, московський телеканал «Дождь».

«Потрібно негайно приступити до субстантивних, змістовних переговорів, і не з технічних питань, а з питань політичної організації суспільства і державності на південному сході України з метою безумовного забезпечення законних інтересів людей, які там проживають», – заявив президент Росії.

Окрім того, Путін зазначив, що на захоплених територіях потрібно «припинити бойові дії негайно і почати відновлювати інфраструктуру». «Якщо хтось розраховує, що ситуація, при якій прямою наводкою будуть розстрілювати міста і селища південного сходу України, і що самі ополченці на це ніяк не реагуватимуть, а тільки чекатимуть обіцяних переговорів, то ці люди знаходяться в полоні якихось ілюзій», – підкреслив Путін.

Також Путін порадив країнам Заходу задуматися про те, в чому полягають європейські демократичні цінності, у зв'язку з підтримкою, яку Захід надає владі України. «Підтримка державного перевороту, озброєне захоплення влади і придушення незгодних з допомогою збройних сил. Це, що, сучасні європейські цінності? І мені здається, що нашим колегам потрібно про це нагадати. Про їхні власні ідеали», – сказав він.

Це повідомлення цитує в неділю інтернет-видання «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів