Прикордонники ведуть бій на Донеччині проти нападників у тому числі з російського боку, – ДПСУ (відео)

17:42 5 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: bbc.co.uk

Про це повідомляє в четвер прес-служба Держприкордонслужби.

Прес-служба Держприкордонслужби інформує сьогодні, 5 червня, в повідомленні «На Донеччині терористи напали на пункт пропуску, одна з автівок вторглася з російського боку»:

«О 15.15 в районі пункт пропуску «Маринівка», що на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Дмитрівка» прикордонники відстежили накопичення БТР, 4 «КамАЗів», обладнаних крупнокаліберними кулеметами «Утес», 3 мікроавтобусів з терористами та 4 легкових автомобілів.

За 1 кілометр від пункту пропуску колона розвернулася в бойовий порядок.

О 16.05 розпочалася атака на пункт пропуску.

Особовий склад прикордонного відомства прийняв бій.

Станом на 16.50 підбито один «КамАз», знищено крупнокаліберний кулемет. Проінформовано усі взаємодіючі сили та підрозділи.

До пункту пропуску висунувся зведений загін Держприкордонслужби та Збройних сил України».

Натомість спільнота «Інформаційний Спротив» повідомляє в четвер:

«За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», на кордоні з Росією в районі пункту пропуску Маринівка українські прикордонники ведуть бій. Із боку Росії прикордонний підрозділ штурмує група терористів (склад – 1 БТР, 4 «КамАЗа» з встановленими крупнокаліберними кулеметами НСВ і 4 мікроавтобуси). Прикордонниками знищено один «КамАЗ», який увірвався на територію України. З української території з тилу підтягнулися більше сотні бойовиків.  Йде бій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів