Провести у Львові 9 травня масові заходи хочуть сім організацій

18:48 7 травня 2015 р.

8 травня у Львові відзначатимуть День пам’яті й примирення

8 травня у Львові відзначатимуть День пам’яті й примирення
Фото: Radiosvoboda.org

Як поінформували в Центрі надання адміністративних послуг нашого міста, станом на сьогодні до ЛМР надійшло сім заявок щодо проведення масових заходів 9 травня.

Зокрема, заявки подали такі організації: ГО «Ідея нації», Львівська міська рада організації ветеранів України, відокремлений підрозділ громадської організації «УНСО» у Львівській області, МГО «Всесвітня ліга миру», ГО «Новий Львів», ГО «Центр соціальних технологій» та ГО «Правий сектор-Захід». Вони вказали у заявках, що мають намір проводити масові заходи біля Пагорба слави на вулиці Пасічній, біля Монументу слави на вулиці Стрийській та на Марсовому полі на вулиці Мечнікова.

Як розповіла сьогодні начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, ймовірно, що буде подано звернення до суду щодо заборони проведення 9 травня масових заходів. Дослівно ж вона сказала з цього приводу: «Швидше за все, ми будемо звертатись до суду. Яке рішення буде прийнято остаточно – я не знаю. Але працівники юридичного управління вже за наявними матеріалами готуються до цього».

Про це повідомили сьогодні, 7 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів