Прокурори на Львівщині дружно оскаржили 6 рішень органів місцевого самоврядування

11:38 15 грудня 2013 р.

У цих позовах ставились вимоги щодо скасування рішень органів місцевого самоврядування та визнання протиправними їхніх "революційних" дій.

5 грудня прокурор Золочівського району зробив до Львівського окружного адміністративного суду позов про визнання протиправним та скасування рішення Золочівської районної ради №325 від 05.12.2013 «Про суспільно-політичну ситуацію в Україні».

3 грудня до цього ж суду заявлено позов прокурором Городоцького району про визнання протиправним та скасування рішення Городоцької районної ради № 503 від 02.12.2013. 

Аналогічний позов 6 грудня пред’явлено прокурором Сокальського району, в якому поставлено вимогу визнати протиправним та скасувати п.5 рішення Сокальської районної ради № 474 від 02.12.2013 «Про суспільно-політичну ситуацію в Україні», зокрема щодо зобов’язання керівництва Сокальської районної державної адміністрації скласти свої повноваження на знак солідарності з українським народом. 

12 грудня, Яворівською районною прокуратурою також пред’явлено позов про скасування п.5,6,7 рішення № 381 прийнятого Яворівською районною радою 2 грудня 2013 «Про суспільно-політичну ситуацію в Україні». 

Миколаївський міжрайонний прокурор 5 грудня поточного року пред'явив позов до Львівського окружного адміністративного суду про визнання протиправними дій Миколаївської районної ради щодо включення до порядку денного сесії питання про недовіру голові РДА та голосування з цих питань. 

Самбірський міжрайонний прокурор у суді також вимагає визнати протиправним та скасування рішення Самбірської міської ради № 362 від 02.12.2013 «Про недовіру голові Самбірської районної державної адміністрації».

Ці рішення оскаржено з огляду на те, що прийняття таких відбулось з порушенням вимог чинного законодавства, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області. У цьому повідомлення не зазаначено, однак, які ж саме вимоги чинного законодавства порушили районні ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів