Порошенко і Пейєтт узгодили у Львові напрями підтримки України Канадою

15:00 18 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: president.gov.ua

Президент подякував Канаді за послідовну підтримку суверенітету й територіальної цілісності України з перших хвилин російської агресії.

Петро Порошенко запевнив сьогодні, 18 січня, у Львові: «Україна та Канада узгодили порядок денний і пріоритетні напрями канадської підтримки України».

Президент України стверджував також у своїй заяві для преси після зустрічі з генерал-губернатором Канади Жулі Пейєтт у Львові в четвер: «Канада відіграє важливу роль у Великій сімці, де цього року Канада головує, і мені дуже приємно, що ми з нашими канадськими партнерами узгодили і порядок денний і ті напрями, які будуть у пріоритетах канадської сторони на підтримку України».

Глава держави також подякував Канаді за послідовну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України з перших хвилин російської агресії. Петро Порошенко зазначив: «Для нас ця підтримка має дуже особливе й важливе значення. Я хотів би подякувати канадцям, які не просто висловили цю підтримку, а й координують зусилля міжнародних організацій, впровадили санкції, підтримують нас в ООН».

Про це повідомили сьогодні, 18 січня, в інформаційній агенції «Інтерфакс-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів