Під Слов’янськом загинули троє вертолітників із Бродів на Львівщині, – Fb (відео)

21:12 24 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vlasti.net

Про це повідомила у вівторок журналіст Мар'яна П'єцух.


Відео: ТСН

Журналіст Мар'яна П'єцух повідомила сьогодні, 24 червня,  на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Саме в цей момент, коли з'явилася новина про знову збитий МІ-8, я стояла під військовою частиною Бродівської бригади армійської авіації і чекала на друга Ігоря Гришина, тутешнього авіатехніка, який загинув в травні у МІ-8, підбитого терористами. Він мав дати інтерв'ю-спогад.

Поки чекали, в неті прочитали про нову трагедію з МІ-8. За кільки хвилин подзвонив друг Грішина – відмомився давати інтерв'ю, бо перебуває в шоці.

Екіпаж нового підбитого МІ-8, троє хлопців, виявився теж Бродівської авіабригади... Командир екіпажу 37 років, троє дітей, ще два чоловіки мали по двоє дітей.

П.С. Мати і дружина Грішина (який родом з Слов'янська, але служив і женився на Львівщині, але війна знову покликала його знову на Донбас), теж відмовилися давати інтерв'ю, бо їм ворожка нагадала, що чоловік насправді живий, і то не його спалені остантки захоронили. Ох».

Натомість нардеп та екс-міністр оборони Анатолій Гриценко повідомив сьогодні, 24 червня,  на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Терористи збили вертоліт Мі-8 бригади, в якій служить син Олексій. Двоє загиблих спецназівців із Кіровоградського полку минулої ночі ще спали поряд з ним в одному ангарі...

Хто відповість за загибель наших військових на фоні обіцяного припинення вогню? Медведчук? Царьов? Вождь ДНР? Переговори про дальший "мир" знову з ними проводитимуть, нібито нічого не сталося? Чи все ж таки злочинців врешті-решт заарештують?».

Своєю чергою, інтернет-видання «Українська правда» повідомляє, що «3 членів екіпажу були із Бродів (Львівська область), 2 – із Кіровограда та 4 – з Києва».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів