Парламент Росії «обгрунтовує» введення в Україну своїх псевдомиротворчих військ?

13:53 12 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mil.ru

У Держдумі РФ заявили в понеділок, що вона готує звернення до парламентарів світу про гуманітарну катастрофу в нашій країні .

Російська інформагенція «РИА «Новости» цитує в понеділок сьогоднішню заяву Леоніда Слуцького – голови комітету Держдуми РФ у справах СНД – про те, що ця нижня палата парламенту обговорить13 травня «проект звернення до палати парламентів світу і міжнародних парламентських організацій у зв’язку з загрозою гуманітарної катастрофи в Україні». За його словами, іідповідний проект постанови був внесений на розгляд Держдуми в минулий четвер спікером палати Сергієм Наришкіним і лідерами всіх чотирьох думських фракцій. 

У проекті звернення депутати Держдуми «звертаються до парламентарів світу із закликом зробити все можливе, щоб зупинити масове насильство і насувається гуманітарну катастрофу на Україні». У документі також йдеться: «Державна Дума заявляє про необхідність негайно провести міжпарламентські консультації з вироблення підходів, які посприяють деескалації напруженості і відновлення безпеки громадян України». 

Для цієї мети пропонується створити на майданчику Парламентської асамблеї ОБСЄ міжнародну контактну групу по Україні. Інтернет-видання «7 Днів-Україна» повідомляє про це сьогодні, 12 травня, під заголовком «Крок до введення військ: Держдума Росії готує звернення про гуманітарну катастрофу в Україні».

Як повідомляв «Щоденний Львів», у сьогоднішньому повідомленні прес-служби президента Росії Путіна йдеться, що він  – нібито «за реалізацію підсумків «референдумів» через діалог між Києвом, Донецьком і Луганськом»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів