Голова Львівської ОДА зажадав від СБУ покарати організаторів безпекового форуму

13:20 30 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Олег Синютка висловив публічне обурення щодо ознакування на карті України невизнаних «народних республік».

Про це повідомили сьогодні, 30 листопада, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка вважає, що це елемент гібридної війни і може дестабілізувати ситуацію в країні. Умовні позначення про «народні республіки Донецька та Луганська» були на карті України, яку презентували під час Львівського безпекового форуму. Олег Синютка вважає такі речі неприпустимими і ганебними по відношенню до українських захисників та українців».

Про це повідомили сьогодні, 30 листопада, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Олег Синютка вважає, що це елемент гібридної війни і може дестабілізувати ситуацію в країні. Умовні позначення про «народні республіки Донецька та Луганська» були на карті України, яку презентували під час Львівського безпекового форуму. Олег Синютка вважає такі речі неприпустимими і ганебними по відношенню до українських захисників та українців».

Голова Львівської облдержадміністрації наголосив: «У мене запитання до організаторів форуму. Ми у Львові на такій важливій конференції і я вважаю, що сьогодні це провокативна річ по відношенню до спікерів, які запрошені. Я був здивований, коли у Львові продавалась символіка Донецької і Луганської областей, але коли сьогодні на Безпековому форумі на екрані написано «Народні республіки Донецька і Луганська», я вважаю, що це є елемент гібридної війни, який спрямований проти України, для того, щоб дестабілізувати ситуацію у Львівському регіоні».

«Відтак, голова Львівської ОДА звернувся до Служби Безпеки України з вимогою провести перевірку і притягнути до відповідальності причетних осіб», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів