Опозиція не радикальна, бо її стримують з-за кордону, – Тягнибок

10:35 5 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Лідер партії «Свобода» пояснив, що посли іноземних держав вимагають боротися проти Януковича лише демократичними методами.

Олег Тягнибок заявив, що опозиція не вживає радикальних кроків через тиск представників іноземних держав. Як повідомляється на сторінці громадської ради в мережі «Facebook», про це він сказав на її засіданні.

Зокрема Олег Тягнибок розповів: «Коли ми тільки починали спілкуватися з послами іноземних держав, то були в шоці. Вони говорили, що сприймають нас і Януковича однаково. Дипломати стверджували, що він є демократично обраним президентом, і якщо ми хочемо проти нього боротися – то лише демократичними методами».

На думку Тягнибока, Майдан «переживає не найкращі часи», враховуючи, що почалися свята, багато людей роз'їхалися. Але, зауважив він, «сам факт існування Майдану, а також персональні пікети під будинками представників влади найбільше їх дратують, а отже, роботу в обох напрямках треба продовжувати».

Як повідомляв «ЩЛ», Євромайдан підтримала світова академічна спільнота, а комендант наметового містечка на Майдані, народний депутат від «Батьківщини» Андрій Парубій запевнив, що протести в Києві відновлять після свят.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів