Очевидці нарахували в селищі Колоски на Донеччині 38 російських бойових машин десанту

13:02 27 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

За повідомленням інформаційної агенції «Reuters», жителі цього населеного пункту бачили й безліч військових вантажівок із людьми.

«Добре озброєні чоловіки з російською говіркою та у формі без розпізнавальних знаків з'явилися у вихідні в невеликому населеному пункті на сході України, а у вівторок обладнали там укріплений блокпост», – пише інформаційна агенція «Reuters». За розповіддю двох очевидців, невідомі військові у населеному пункті Колоски (як повідомляє Вікіпедія – селище в Старобешівському районі Донецької області. – «ЩЛ».) ділилися сухими пайками з російськими написами, а на рукавах у них були білі пов'язки – такі ж, як у групи з десяти бійців, затриманих українськими військовими у Дзеркальному, приблизно у семи кілометрах від Колосків.

В опублікованому у вівторок відеозаписі допиту вони назвалися російськими десантниками. Розпізнавальні знаки на бронемашинах зафарбовані білими колами.

Коли жителі під'їхали до блокпосту і запитали у новоприбулих бійців, як можна проїхати до сусіднього населеного пункту під назвою Комсомольське, озброєні люди запитали: «Де це?»

«Люди на новому блокпості – це були «ввічливі» військові, «зелені чоловічки». Точно не українські. Вони точно не звідси», – сказав очевидець.

За його словами, він та його сусіди з неділі нарахували у Колосках та їх околицях 38 бойових машин десанту та два заправники. Вони бачили й безліч військових вантажівок з людьми.

Про це повідомила інформаційна агенція «Reuters».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів