Нардеп Парасюк зірвав у Львові прапор з будівлі генконсульства РФ і розтоптав (відео, оновлено)

15:00 9 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

На територію дипломатичного представництва на вулиці Костя Левицького кинули димову шашку.

«Народний депутат Володимир Парасюк сьогодні під час проведення акції на підтримку Надії Савченко зірвав прапор Росії з будівлі генерального консульства у Львові. У цей час невідомі закидали генконсульство Росії яйцями, а також кинули одну димову шашку. Усього в акції протесту брали участь близько 300 осіб», – повідомили в середу на телеканалі «112 Україна».

Народний депутат Володимир Парасюк намагався прорватися в генконсульство РФ, але біля входу його зупинила охорона, у результаті цього зав`язалась штовханина. Однак нардеп переліз через паркан, зняв з будівлі російський прапор і заявив: 

«Я вам зараз поясню що сталося. Отам зараз вийшов чоловік Російської Федерації, який сказав, що я не маю права перебувати у цьому приміщенні, бо це територія Російської Федерації. Це є територія України, це є Львів. Друга скотина, яка вийшла, мені почала пояснювати, що ми тут ніби не маємо права тут перебувати».

Активісти підтримали його скандуванням «Ганьба!». Після цього Парасюк кинув російський прапор на підлогу і почав його топтати.

Про це повідомило сьогодні, 9 березня, інтернет-видання «Depo», де також поінформували:

«Народний депутат Володимир Парасюк назвав спалення російського прапора у Львові його «особистою акцією непокори». Про це він сказав в ефірі телеканалу «NewsOne».

Нардер розповів: «Я не дозволю, як народний депутат, як громадянин України, триколор агресора майорів над нашими містами. Це моя акція непокори стосовно того, що відбувається  і на Сході України, і стосовно того, що Сенцов, Савченко, кримські татари сидять у тюрмі, що Крим у нас забрали. Оце моя акція протесту особисто».

Про це також повідомило сьогодні, 9 березня, інтернет-видання «Depo».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів