На сході України – загарбники Криму зі 45-го окремого полку спецпризначення ВПС ЗС РФ, – експерт (відео)

11:18 18 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lb.ua

Повідомляючи про це в п’ятницю, керівник ЦВПД Дмитро Тимчук конкретизує – захоплення адмінбудівель у Слов'янську проводилося саме ними.


Відео: «Інформаційний Опір»

Керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 18 квітня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«За даними групи «Інформаційний Опір», українські спецслужби отримали підтвердження, що захоплення будівлі Верховної Ради АР Крим 27-го лютого 2014 року проводилося військовослужбовцями 45-го окремого полку спецпризначення військово-повітряних сил ЗС РФ (відео захоплення на нашому каналі «ІО»: https://www.youtube.com/watch?v=ztuHuSw_4zw&feature=youtu.be).

На даний час військовослужбовці цієї російської частини беруть активну участь у екстремістських акціях на сході України, будучи «ударним ядром» і основними виконавцями захоплення органів місцевої влади й будівель силових структур. Приміром, захоплення адмінбудівель у Слов'янську проводилося саме військовослужбовцями 45-го «ОПСн».

Як інформував «Щоденний Львів», бойовики на Донеччині вже не приховують своєї приналежності до російської армії – повідомляючи про це в п’ятницю, керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук констатує: «Одразу після вчорашнього підписання Москвою т. зв. Женевських угод вони почали «легалізовуватися» – хоч російська влада різко заперечує їх присутність на сході України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів