На Майдані затримали озброєного пістолетом (відео)

12:42 8 січня 2014 р.

Охорона Майдану

Охорона Майдану
Фото: unn.com.ua

Охоронці (на світлині) схопили його й відвели в комендатуру КМДА.


Відео: 5 канал

Близько 4 ранку охоронці Майдану помітили, що на територію Євромайдану зайшли хлопець із дівчиною. А невдовзі він дістав із кобури пістолет, перевірив магазин та поклав його собі у кишеню.

Відтак охоронці стрімко підбігли до нього, схопили й відвели в комендатуру Київської міської державної адміністрації (КМДА), в будівлі якої отаборилися протестувальники. Після цього викликали міліцію.

Доти, поки правоохоронці їхали, затриманий погрожував майднівцям проблемами і викликав товариша, який вимагав відпустити озброєного чоловіка. Нічний комендант КМДА Євген Карась розповів також про нього: 

«І він пройшов уже метрів 20 охорона за ним спостерігала було досить не людно в цей час. У нього було обличчя червоне він виглядав п`яним, але йшов абсолютно спокійно. Вони побачили, що він просто вільною рукою витягнув пістолет. Потім віддав дівчині квітку, я так розумію, вільною рукою до зарядив обійму та переклав його із кобури в кишеню куртки. Ми домоглися, щоб міліція, яку ми допустили на територію табору забрала цю людину».

Про це повідомляє сьогодні, 8 січня, «5 канал».

Як інформував «Щоденний Львів», на Майдані тренувалися реагувати на штурм.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів