На Львівщині виплатять понад 42,6 млн. грн учасникам АТО, ветеранам і жертвам нацистських переслідувань

16:28 23 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, Львівщина одна з перших у повному обсязі надані виділені з держбюджету кошти в сумі понад 42,6 млн. грн на особові рахунки ветеранів війни та осіб, на яких поширюється дія Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань» для отримання одноразової грошової допомоги.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 23 квітня, «Щоденному Львову»:

«Львівщина одна з перших у повному обсязі скерувала надані з державного бюджету кошти в сумі понад 42,6 мільйона гривень на особові  рахунки ветеранів війни та осіб, на яких поширюється дія Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального  захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань» для отримання одноразової грошової допомоги. Про це повідомив  директор департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації Василь Мартиняк.

«Отримують грошову допомогу також учасники антитерористичної операції, однак процес призначення статусу учасника бойових дій учасникам АТО триває. Військовослужбовці, яким нададуть відповідний статус до 5 травня цього року, отримають одноразову грошову допомогу, – зазначив Василь Мартиняк. – Оскільки надходитимуть додаткові списки з військових частин для проведення виплати учасникам АТО, департамент соцзахисту населення Львівської ОДА подав заявку у Державну службу України у справах ветеранів війни та учасників АТО щодо виділення Львівській області  додаткових коштів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів