На Львівщині встановили білборд ззображенням майданівця Михайла Гаврилюка

11:03 6 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: /tyzhden.ua

На ньому – напис «Нація існує доти, доки існують люди, готові її захищати. Слава Україні! Героям Слава!».

Про це інформує прес-служба міської ради Рави-Руської. За словами її міського голови Ірини Верещук, яка була одним з ініціаторів встановлення білборда, конструкція встановлена на автомобільній дорозі регіонального значення Р40 «Рава-Руська – Судова Вишня».

Ірина Верещук повідомила також: «Цим білбордом ми хотіли показати, що в Україні є люди, справжні нащадки козаків, які готові до останнього відстоювати не лише свою честь та гідність, а й своєї країни та народу. Встановлюючи його ми намагалися ще раз нагадати, що найцінніше у кожного громадянина України є його країна, держава, за краще життя в якій ми повинні постійно боротися, бути готовими йти до кінця. Нам не потрібно боятися того, що буде з нами, якщо наважуватимемося добиватися кращого для себе та своїх дітей. Водночас повинні пам’ятати, чи зможемо пробачити собі, якщо стоятимемо осторонь в той час, коли наших братів та сестер викрадають, знущаються, катують та убивають».

Повідомляючи про це в четвер, «Тиждень» нагадує, що Михайла  Гаврилюка затримали під час сутичок на вулиці Грушевського у Києві «беркутівці», які знущалися над активістом Майдану, роздягнувши його та фотографуючись із ним. Пізніше в інтернеті з’явилося відео цих знущань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів