На Львівщині попрощалися з десантником 79-ї аеромобільної бригади Богданом Здебським (відео)

19:35 11 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки спільноти «Українська революція – Євромайдан» в інтернет-мережі «Facebook»

Оборонця Донецького аеропорту, загиблиго від кулі снайпера, поховали в рідному Розвадові.


Відео: 5 канал

Сьогодні, 11 липня, Львівщина прощалася із Героєм 23-річним Богданом Здебським. Хлопець загинув від кулі снайпера, обороняючи Донецький аеропорт. Поховали Богдана у рідному селі Розвадові.

Всього декілька днів Богдану Здебському із Львівщини залишалося, щоб повернутися до рідної домівки. Ще з червня, разом зі своєю 79-ю аеромобільною бригадою, хлопець був у найгарячіших точках сходу. А останні дні боронив донецький аеропорт, де і загинув вночі 8 листопада.

«Насамперед ми повинні ніколи його не забувати. Це наш святий обов‘язок – передати наступному поколінню пам‘ять про Богдана та про таких героїв, як він. Вони не помирають, а живуть доти, доки про них пам‘ятають. Ми повинні завжди собі нагадувати, що він заплатив велику ціну за спокійне небо над нашими головами», – вважає друг Богдана Мар‘ян.

Про це повідомляється у вівторок на сайті Західної інформаційної корпорації. Натомість інтернет-видання «Zaxid.net» розповіло сьогодні, 11 листопада:

«Сьогодні, 11 листопада, у селі Розвадів Львівської області в останню путь проводжали військового 79-ї аеромобільної бригади Богдана Здебського. Хлопець більше місяця захищав донецький аеропорт. 

На похорон приїхали товариші Богдана, які разом з ним обороняли аеропорт. Бійці кажуть, що він був справжнім кіборгом.

«Не було завдання, яке було йому не під силу. Богдан усе міг та ще й усіх завжди веселив. Ніколи не кидав товаришів у біді», – розповів військовослужбовець 79-тої аеромобільної бригади Ростислав. 

Богдан за професією був будівельником. Друзі згадують його як душу компанії, патріота.  Прощалось із Богданом усе село».

Про це повідомляється у вівторок на сайті інтернет-видання «Zaxid.net».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів