На Луганщині полягли троє львівських десантників, – ЛугОДА (відео, оновлено)

20:20 1 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Сьогодні, 1 березня, на трасі між населеними пунктами Новотошківське та Гірське підірвався автомобіль із військовослужбовцями 80-ї бригади.

«За попередньою інформацією, троє військовослужбовців загинули, двоє дістали поранень. Зараз з’ясовуються обставини трагічної події», – повідомив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Також сьогодні, 1 березня, близько опівдня між Трьохізбенкою і Лопаскіно було скоєно напад на зведену мобільну групу «Щастя». У результаті було поранено троє працівників групи. «Двоє з поранених – працівники СБУ, третій – десантник. Одного з них поранено у легеню і зараз вирішується питання щодо переміщення його до військового шпиталю у місті Харкові», – повідомив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість тележурналісти розповіли:

«Біля Тошківки підірвалась машина із десантниками 80-ї бригади. Троє військовослужбовців загинули, ще двоє поранені. Коли колона розверталася, легкоброньований автофургон заднім колесом наїхав на фугас направленої дії. Знизу, ймовірно, був артилерійський снаряд, зверху – протитанкова міна. Машину перекинуло. 

Десантники повідомляють, що двоє поранених вже у стабільному стані. Одному зробили операцію – в нього наскрізне поранення стегна. У іншого також поранення стегна, правого боку та забій.

«Кулеметника викинуло, оскільки підрив був на лівій стороні, з правої сторони старшого машини встигли дістати з машини. Менше постраждала ця сторона, ліва задня сторона машина розірвана. Водій загинув і два чоловіка, які сиділи ззаду», – розповіли військові, які стали очевидцями вибуху.

Ще троє людей були поранені на шляху до Трьохізбенки. Військові, що тримають рубіж оборони поблизу цього місця повідомляють, що машину мобільної групи «Щастя», яка рухалась нижньою дорогою, що пролягає впритул до окупованої території, група бойовиків обстріляла із лісосмуги із РПГ, кулеметів, підствольних гранатометів та автоматів.

Поранені двоє співробітників СБУ та один десантник. Подробиці цього обстрілу розповів керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Про це повідомили сьогодні, 1 березня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів