На Луганщині – велика кількість поранених і вбитих військових 24-ї механізованої бригади з Львівщини, – активіст (оновлено)

10:38 11 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: wikipedia.org

Про це повідомляє в п’ятницю сотник Самооборони Майдану Володимир Парасюк.

Сотник Самооборони Майдану Володимир Парасюк повідомляє сьогодні, 11 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Щойно повідомили дуже неприємну новину. Сьогодні в 5 год. ранку біля с. Зеленопілля, Луганської обл. російські бойовики з установки «Град» обстріляли наших хлопців з 24 моторизованоі бригади (Яворівщина, Львівська обл.).

Велика кількість поранених і вбитих. Звязку немає, все згоріло.

Підмога не приходить. Про цей жах мені повідомив мій побратим, який зараз там».

Натомість Західна інформаційна корпорація передає сьогодні, 11 липня, в повідомленні «На Сході загинули ще двоє військових з Львівщини»:

«Учора, 10 липня, в зоні АТО загинули вояки 24-ї окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького, постійне місце дислокації якої – місто Яворів Львівської області, – Андрій Леськів, 1970 року народження, та Сергій Проць, 1994 року народження. Про це повідомив власкор IA ZIK з посиланням на голову Яворівської РДА Івана Стецьковича.

Загиблий Андрій Леськів, який пішов захищати Вітчизну в лавах мобілізованих, – мешканець міста Яворова, батько трьох дітей, наймолодшому синочкові – лише два рочки. Загиблий Сергій Проць служив в Залізній бригаді за контрактом, родом з села Дарницького, що на Волині.

Нагадаємо, що вже заплатили життям за вірність присязі народові України семеро «залізняків», п’ятьох з яких – поховано, а тіла двох досі не знайдено».

Як інформував «Щоденний Львів», керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук зокрма повідомив у п’ятницю на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Оперативні дані групи «Інформаційний Спротив»: «Із РСЗВ БМ-21 «Град» обстріляно опорний пункт сил АТО поблизу н.п. Зеленопілля (Луганська обл.). Обстріл вівся з боку держкордону з Росією. Дані щодо втрат уточнюються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів