На Донбасі знищено бойовиків із Єгипту та Йорданії, тепер з’явилися серед них казанські татари, – муфтій

20:46 3 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: voicesevas.ru

Про це заявив у вівторок муфтій Духовного управління мусульман України Саід Ісмагілов.

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 3 червня, в повідомленні «На підмогу терористам у Донецьк прибули казанські татари, – муфтій УММА»:

«На підмогу терористам у Донецьк прибули казанські татари. Про це повідомив муфтій Духовного управління мусульман України Саід Ісмагілов, передає УНН.

«Ні, ну це вже занадто! Що ж за день такий? Серед загиблих в результаті АТО бойовиків, щойно ідентифікували двох арабів, одного з Йорданії, а іншого з Єгипту. Що вони тут робили? Шкода, що вже не дадуть відповідь.

Мені б послухати їх аргументацію. Ось від них про бандерівців, хунту, «Русский мир» та інші стандартні російські телештампи кумедно було б послухати. Такі собі єгипетсько-йорданські «бабаї» знайшлися.

Але це ще не повний треш. Щойно повідомили, що до нас в Донецьк у складі бойовиків завітали казанські татари. І чимало. Кажуть – цілий загін. І хоча інформація ще не перевірена, вона прийшла з джерел, які знають, що говорять.

Не здивуюся, якщо завтра зустріну загін північних корейців з портретами Кім Чен Ина і прапорами КНДР. Відбувається щось неймовірне ...», – зазначив муфтій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів