На Донбасі – 7,5 тисячі російських окупантів, – Міноборони

23:10 21 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: vluki.ru

Керівник військового відомства Степан Полторак заявив у п'ятницю: «Присутність 7 тисяч 500 представників російських збройних сил на території України є дестабілізуючим чинником і, на жаль, заважає нам швидко стабілізувати ситуацію в нашій державі».

На Донбасі воюють на боці бойовиків 7,5 тисячі представників збройних сил Російської Федерації. Про це заявив сьогодні, 21 листопада, міністр оборони, генерал-полковник Степан Полторак під час зустрічі в Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України з представниками військово-дипломатичного корпусу.

«На жаль, не в усьому залежить тільки від нас стабілізація обстановки на сході України. Зовнішній фактор і присутність 7 тис. 500 представників російських Збройних сил на території України є дестабілізуючим чинником і, на жаль, заважає нам швидко стабілізувати ситуацію в нашій державі», – констатував Степан Полторак. За його словами, пріоритетним завданням Міноборони в таких умовах є організація взаємодії з підприємствами ОПК для забезпечення ЗСУ сучасними озброєнням.

«Основою та успіхом виконання бойових завдань будь-якого військового формування є матеріально-технічне забезпечення. Тут є багато проблем, які пов'язані не тільки з тим, що бюджет не дозволяє забезпечити Збройні сили України в повному об'ємі, але й з об'єктивних причин, які заважають нам працювати. Ми знаємо, як їх вирішувати, і працюємо над цим», – зазначив керівник оборонного відомства.

Він підкреслив, що в Україні є достатній і великий потенціал оборонно-промислового комплексу, який раніше практично не використовувався, а цитує його в п'ятницю телеканал «112 Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів