Маріонетковий «уряд» терористичної «Луганської народної республіки» очолив громадянин Росії

21:29 4 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: podkazt.kz

«Це призначення підтверджує великий російський вплив на процеси, які відбуваються там. Баширов – людина системна. Не порадившись, не поїхав би», – заявив «Газете.ру» політтехнолог Костянтин Калачов.

Сайт «Inforesist.org» розповідає сьогодні, 4 липня, в повідомленні «Очільником «уряду» терористів став громадянин Росії»:

«Очільник терористичної організації «Луганська народна республіка» Валерій Болотов відправив так званий уряд у відставку.

Відповідний наказ розміщений на сайті «ЛНР». «У зв’язку з набранням чинності закону «Про систему виконавчих органів державної влади Луганської народної республіки» та припиненням дії закону «Про кабінет міністрів Луганської народної республіки» наказую відправити уряд Луганської народної республіки у відставку», – йдеться в наказі. В.Болотов призначив виконуючим обов’язки прем’єра «ЛНР» громадянина Росії Марата Баширова.

Довідка.

Баширов Марат Фаатовіч народився 20 січня 1964 року в місті Іжевську. Закінчив факультет приладобудування Іжевського механічного інституту.

У 1987 році направлений на службу в органи МВС міста Іжевська. З 1994 року був помічником депутата Ради Федерації РФ, голови комітету з міжнародних справ В. Підопригори.

З 1997 року був генеральним директором компанії «Імідж-контакт 18» (входить до складу консалтингової групи «Імідж-контакт»). З 2003 по 2004 рік працював заступником начальника управління громадських зв’язків, керівником прес-служби губернатора Нижегородської області.

З квітня 2004 року був радником генерального директора ЗАТ «Ренова». З травня 2005 року був керівником Дирекції регіональних проектів АНО «Інститут корпоративного розвитку» (Група компаній «Ренова»).

З 1 лютого 2008 року є старшим віце-президентом зі стратегічних комунікацій КЕС-Холдингу.

Натомість інтернет-видання «Хвиля» інформує сьогодні, 4 липня, в повідомленні «Новим прем'єром «ЛНР» став російський політтехнолог»:

«Глава терористичної організації ЛНР Валерій Болотов призначив в.о. голови Ради міністрів ЛНР російського політтехнолога і колишнього топ-менеджера групи «Ренова» Віктора Вексельберга Марата Баширова. Колишній прем'єр Василь Нікітін тепер став першим заступником Баширова.

«Новий «уряд» має бути сформований протягом тижня», – повідомляють російські ЗМІ. 

Болотов рекомендував нового прем'єр-міністра Марата Баширова як «гідну людину»: «Я впевнений, що він вам сподобається, ця людина практик, з великим досвідом управлінської роботи, він гідний чоловік». 

«Але дивно, що в Луганську не знайшлося свого, місцевого. Довелося запрошувати з Росії. Якщо він займався джіаром, то очевидно, що працював з держструктурами. Призначення підтверджує великий російський вплив на процеси, які відбуваються там. Баширов – людина системна. Не порадившись, не поїхав би », – заявив «Газете.ру» політтехнолог Костянтин Калачов. 

«Добропорядний лобіст із «Ренови», людина, справою життя якої було обплутувати Волго-Вятський регіон ланцюгами залежності від Вексельберга, забезпечуючи максимально можливий прибуток міжнародної олігархії... Стає прем'єр-міністром Луганської народної республіки. Це взагалі що? Наша відповідь Коломойському? Або людині нудно стало олігархію обслуговувати й це такий особистий подвиг? Бородай умовив? Як це взагалі трапляється з людьми?», – написав інший політтехнолог Гліб Кузнєцов у Фейсбуці». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів