Львів’яни їдуть підтримати Євромайдан у Харкові (доповнено відеосюжетом)

16:03 10 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: versii.if.ua

Протестувальники вирушають туди сьогодні, 10 січня, о 18:00 автоколонами.


Відео: Дивись Інфо

«Телеканал новин «24» цитує сьогодні, 10 січня, пояснення активістів:

«Мета поїздки – показати, що нас не залякати. Якщо наших дівчат і хлопців по одному переслідують, то хай чекають сотні гостей.

Як кажуть у нас колядники, їдемо в Харків «хату звеселити, діти побудити». Зі собою беремо добрий настрій, співпереживання і дружність один до одного. 

Нам допомагатиме «Дорожній контроль»! Поїздка коротка – ввечері вирушаємо до Києва, у столиці ночуємо (дах над головою і стоянки для авто забезпечені), 11 січня зранку – на Харків і ввечері назад.

У Києві до автоколони має долучитися вертеп з дітками. Заколядуємо харків'янам, щоб в них і в нас все було гаразд!

Тих, хто не має змоги поїхати до Харкова, просять допомогти ресурсами – підготувати сухпайки для учасників поїздки, допомогти з бензином, придбати кілька гучномовців, принести українську символіку». 

Натомість активіст «Odri Stachiw» інформує в п'ятницю на своїй сторінці в мережі «Facebook»:

«О 18: 00 біля «Кінг-крос Леополіс» збір на передпоїздку, навіть для тих, хто ще сумнівається, але брати із собою речі. Автомобілісти отримають інструкції поводження під час акції, обговорюватимуться питання безпеки, проживання, харчування, зв’язку. З акцією Дорожній контроль, а також постійна онлайн-підтримка юристів. Учасниками акції є Львів, Дубно, Житомир, Вінниця, Київ, також планують доєднатись Полтава, Дніпропетровськ, Кременчук.

Із собою мати: заряджені телефони, документи, роздрукувати інструкції щодо поводження із ДАЇ, якщо є можливість, символіку, вказівник на листочку А4 напис «Львів з Вами», каремати, спальники, якщо є можливість, рупор чи мегафон. Головне не боятися, якщо раптом зупинятимуть один автомобіль, тоді зупиняться всі”, – наголошують координатори.

Детальнішу інформацію можна отримати від координаторів – 097 186 04 64 Ірина, 093 655 96 07 Софія».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів