Львів'яни попри зливу приносять до пам’ятника королю Данилу пакунки на передову

20:49 24 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sergey.glotov.9/posts/663450030407111

Продукти для військових постійно збирають також на ринку «Шувар», у супермаркетах «Метро», «Сільпо», «Рукавичка» та «Ашан».

Інтернет-видання «Zaxid.net» інформує сьогодні, 24 липня, в повідомленні «Злива не перешкодила львів'янам зносити до Короля Данила пакунки на передову»:

«У Львові злива. Навіть попри дощ містяни вболівають за забезпеченість військовослужбовців, які у рамках антитерористичної операції воюють на сході держави. Уже традиційно усі небайдужі зносять до пам'ятника Данилу Галицькому продукти, мийні засоби та одяг для бійців на передовій.

«Друзі. Незважаючи на негоду, волонтери продовжують збирати допомогу для фронту. Прямо зараз біля пам'ятника Королю Данилу, проходить збір допомоги. Спасибі всім, хто незважаючи на негоду допомагає! Слава Україні!», – написав на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook» громадський активіст Сергій Глотов.

Громадські активісти у мережі «Facebook» на сторінках громадських об’єднань «Допоможи фронту», «Допомога армії України», «Центр забезпечення», «Варта-1» та інших громадських об'єднань постійно звітують про те, куди спрямовують гроші. До слова, у Львові продукти харчування для військових постійно збирають на ринку Шувар, у супермаркетах «Метро», «Сільпо», «Рукавичка» та «Ашан».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів