Львівську обласну раду очолив Олександр Ганущин (оновлено)

13:34 19 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Кандидатуру єдиного кандидата підтримала більшість депутатів – 60 з 67-х.

«Під час першої сесії Львівської обласної ради VII скликання, яка відбувається сьогодні, 19 листопада, депутати обрали нового голову обласної ради. Згідно з результатами голосування Львівську обласну раду очолив Олександр Ганущин», – повідомили сьогодні, 19 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі облради, де також поінформували:

«На посаду голови обласної був лише один претендент. Обрання голови відбувалось шляхом таємного голосування. Кандидатуру Олександра Ганущина підтримала більшість депутатів, а саме – 60 з 67 обласних обранців.

У своєму виступі перед голосуванням Олександр Ганущин назвав основні напрямки роботи, над якими працюватиме на посаді голови обласної ради. Серед них: матеріально-технічна підтримка військових формувань Львівщини, сприяння розвитку територіальних громад, зокрема, через мікропроекти місцевого розвитку, та продовження роботи в напрямку реалізації спільних з Європейським Союзом проектів міжнародної технічної допомоги.

Не менш важливим завданням обласної ради VII скликанняОлександр Ганущин вважає проведення на Львівщини процесу децентралізації, а також дотримання принципів відкритості та прозорості у роботі обласної ради. Нагадаємо, Олександр Ганущин балотувався у Львівську обласну раду від партії «БПП «Солідарність» по округу №30 (Бродівський район)».

Натомість у прес-службі обласної державної адміністрації повідомили сьогодні «Щоденному Львову»:

«У четвер, 19 листопада, головою Львівської обласної ради обрали депутата від фракції «БПП «Солідарність» Олександра Ганущина. За це рішення під час таємного голосування на сесії Львівської обласної ради проголосували 60 депутатів.

Всього у голосуванні взяли участь 67 депутатів, «за» проголосували 60 обранців, «проти» – пять, «утримався» – один депутат. Ще один бюлетень визнали недійсним.

 

У своєму виступі перед голосуванням Олександр Ганущин назвав основні напрямки роботи, над якими працюватиме на посаді голови обласної ради. Основним завданням на цій посаді він бачить представлення інтересів та допомогу громадам Львівщини, а також проведення процесу децентралізації, дотримання принципів відкритості та прозорості у роботі обласної ради».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів