Львівські десантники та вінницькі гвардійці вже вийшли з оточення на 32-му блокпосту

23:34 27 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AFP

Військові 80-ї окремої аеромобільної бригади повідомили в понеділок, що направляються до місця постійної дислокації з амуніцією та всією боєздатною технікою за наказом командування.

Військові, які утримували 32-й блокпост поблизу Смілого на Луганщині вийшли з оточення. Про повідомили сьогодні, 27 жовтня, «Громадському телебаченню» десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова.

За їхніми словами, наразі підрозділ вже минув 31-й блокпост. Військові кажуть, що відійшли з амуніцією та всією боєздатною технікою за наказом командування.

Натомість начальник штабу 2-го аеромобільного десантного батальйону 80-ї окремої аеромобільної бригади повідомив «Громадському телебаченню», що 100% особового складу 80-ї бригади окремої аеромобільної бригади, які були на блокпосту, вже в повній безпеці.    Наразі військові направляються до місця постійної дислокації. Так само і бійці Національної гвардії, які також утримували блокпост, відступили на безпечну територію.

Про це повідомляється в понеділок на сайті «Громадського телебачення». Своєю чергою, його кореспондент Настя Станко повідомила на своїй сторінці в інтернет-мережі «Тwitter»: «32-й блокпост – всі вийшли з оточення. Всі, що були на 32-ому, вийшли з боєприпасами і з важкою технікою. Уже минули 31-й блокпост». 

Кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» Андрій Цаплієнко підтвердив, що військові уже проїхали з боєприпасами й технікою 31-й блокпост».

Як інформував «Щоденний Львів», сьогодні рашисти запропонували «зелений коридор» захисникам 32-го блокпосту на Луганщині, погрожуючи в разі відмови знищити їх танками.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів