Львівські броварі передали Національній гвардії України оснащення першої необхідності (відео)

10:40 31 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Працівники «Першої приватної броварні» придбали для них три дизельні генератори, по 100 карематів і спальних мішків та інше оснащення на загальну суму майже 25 тисяч доларів США.

Працівники «Першої приватної броварні» передали українським бійцям оснащення першої необхідності. Ініціатором став саме трудовий колектив броварні. Кожен долучився як міг.

Придбали 3 дизельні генератори, 100 спальних мішків, 100 карематів та інше оснащення для українських військових на загальну суму майже 25 тисяч доларів США. Завдяки добровільним внескам від громадських організацій та комерційних структур, Національній гвардії України вдається забезпечувати поточні потреби військових.

Ще співробітники «Першої приватної броварні» передадуть радіостанції, закуплені за кордоном. Ще 10 вже закуплених за кордоном радіостанцій доставлять до Львова та співробітники компанії передадуть їх військовим упродовж найближчих тижнів.

Інтернет-видання «Zaxid.net» інформує сьогодні, 31 липня, в повідомленні «Працівники «Першої приватної броварні» передали українським бійцям оснащення першої необхідності».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів