Луганчанин поїхав до Львова добровільно зголоситися на війну, бо йому відмовили в Дніпропетровську (відео)

18:07 22 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: http://ovc.lviv.ua/?p=1472

Про це повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного військкомату.

Один із львівських районних військових комісаріатів одразу прийняв на військовий облік Олександра, який нещодавно приїхав з Луганська. За його ж особистим проханням його практично одразу скерували до одного з підрозділів Збройних Сил України.

Олександр розповідає, що намагався потрапити до війська ще з самого початку конфлікту на Сході України. Для цього він у березні цього року поїхав до Дніпропетровська, але там, у військкоматі, йому відмовили.

Мотивували, що для армії він вже не підходить, оскільки йому 47 років. Тоді повернувся на свою малу Батьківщину, де в нього ще був власний бізнес.

Розповідає, що у мирний час заробляв понад 10 000 грн. А коли прийшли терористи, бізнес занепав.

Окрім цього, він не зміг дивитися, як гинуть люди за незрозумілу ЛНР. Він не зміг дивитися, як установка «Град», яку терористи встановили біля його будинку, стріляла по Луганському аеропорту, де перебували НАШІ українські військові.

Там, окрім родини, його більше нічого не тримало. Тому виїхав з міста.

Подався до Закарпаття. За цей час граничний вік перебування в армії збільшили до 60 років.

Почувши це, знову пішов до військкомату та встав на військовий облік. Не дочекавшись обіцяного телефонного дзвінка, разом із дружиною поїхав до Львова.

Першим ділом пішов до районного військового комісаріату і знову встав на військовий облік. Проте аби потрапити у військо, дзвінка йому чекати не довелося.

Його одразу розподілили в одну з військових частин. Тепер Олександр проходить бойове злагодження та чекає наказу, аби поїхати на Схід захищати свою землю.

Про це повідомили сьогодні, 22  серпня, в прес-службі обласного військкомату.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів