Вторгнення в Крим – це тільки перший етап плану Путіна, – екс-радник президента РФ (відео)

00:45 8 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН.ua

Андрій Ілларіонов (на фото) повідомив уночі з п’ятниці на суботу, що події на півострові є втіленням багатоетапного плану, розробленого шість років тому, а його реалізація розпочалася влітку 2013-го.


Відео: «Телеканал новин «24»

Про це екс-радник російського президента сказав в ефірі ток-шоу «Шустер Live» на Першому національного телеканалу, наголосивши: «Крим - лише початок. Далі – схід, південь...»

Ілларіонов підкреслив, що в української влади є лише два дні, щоб зупинити анексію Криму. Більш того, він переконаний, що Росія загрожує незалежності України, оскільки Кремль досі не визнає владу в Києві легітимною.

За його словами, у понеділок відбудеться засідення Державної Думи Росії, де буде ухвалене рішення про включення Криму до складу Росії. Тому Андрій Ілларіонов наполягає: «Якщо впродовж цих двох днів Україна не ухвалить необхідних рішень, то Крим буде анексований де юре, а не лише де факто». Як зазначив Ілларіонов, вести переговори з Росією наразі немає сенсу, оскільки «це те саме, що вести переговори з Гітлером»

Натомість у коментарі для видання «Gordonua.com» Андрій Ілларіонов запевняв у п’ятницю, що зупинити військове вторгнення Росії в Україну може тільки президент США Барак Обама. Екс-радник Путіна стверджував також: «В даний час є три основні напрямки бойових дій і три основних напрямки діяльності російських стверджує військ, спецслужб і дипломатії, а також російської п'ятої колони на території України». 

Коментуючи рішення парламенту АР Крим перенести референдум з 30 березня на 16 березня, екс-радник глави Росії зазначив, що усі рішення приймаються фактично поспіхом: «Вчора було прийнято рішення, що час летить дуже швидко, і вони не встигають зробити так, як вони хотіли, тому вони змушені були спочатку референдум з 25 травня перенести на 30 березня, а потім – на 16 березня. Але з'ясувалося, що часу немає навіть до 16 березня, тому маріонетки з Верховної Ради Криму ухвалили рішення про приєднання Криму до Росії просто зараз. Це свідчить про те, що плани реалізовуються не так швидко, як вони хотіли, а час катастрофічно зникає».

За словами Ілларіонова, другим напрямком і театром бойових дій є південно-східний фронт і продовження операції «Російська весна», завданням якої є дестабілізувати ситуацію у східних та південних регіонах України з метою отримання жертв зіткнень. Андрій Ілларіонов зауважив також: 

«Поки немає загиблих, але це – поки що, з точки зору Путіна, тому в найближчий час, і вже не тільки за допомогою «тітушок» і «російських туристів», а й за допомогою спеціальних груп, закинутих на територію України, будуть організовані провокації з головною метою – отримання жертв з боку російськомовних громадян України або російських громадян України. Тільки це дасть підстави для безпосереднього вторгнення російських військ.

У даний час здійснюється заповнення Криму російськими військами. Як тільки буде прийнято рішення з боку Росії про входження Криму до її складу, а воно буде прийнято, не чекаючи 16-го березня, то відразу ж буде прийнято рішення про надання йому всілякої допомоги, включаючи військову. 

Почнеться не тільки розміщення нових збройних сил на територію півострова, а й непізнані «зелені збройні чоловічки» відразу ж перетворяться на російських солдатів. Разом з базою Чорноморського флоту на території Криму може виявитися до 50 тис військовослужбовців з важким озброєнням і засобами ППО».

На думку Ілларіонова, гіпотетично зупинити цей сценарій і поступове сповзання світу в глобальний військовий конфлікт може тільки одна людина – Барак Обама. Екс-радник Путіна переконаний:

«Єдине, що може весь світ від збігання з високою швидкістю до війни - і, можливо, широкомасштабної війни – з великою кількістю країн і з використанням, в тому числі, зброї масового ураження, - це позиція однієї людини на прізвище Обама. Якщо Обама зараз піде на демонстрацію готовності використовувати Збройні сили США і НАТО, то теоретично не можна виключити зупинку цієї кризи на дуже нервововій ноті. Якщо Обама на це не піде – це буде означати анексію Криму, а Путіну буде дано карт-бланш на всі подальші дії».

До слова, попередження Ілларіонова, що Крим – це тільки перший етап плану Путіна, по суті, підтвердив у п’ятницю маріонетка російського президента – «спікер» Верховної Ради Криму, заявивши 7 березня те, що, радше, що після Криму до Росії «приєднається» вся Україна. Про це він, як інформувала агенція «ИТАР-ТАСС» сказав у Москві.

Константинов також «пророкував, що після «референдуму» в Криму він зробить все, щоб з Росією возз'єдналася вся Україна, й наголосив: «Я сподіваюся, що ми все-таки зуміємо допомогти виховати на Україну нового лідера Ми не один раз в ці роки говорили, що з'явиться на Україні новий Богдан Хмельницький, який об'єднає наші дві великі держави. Україна – це частина єдиного великого російського світу. Після того, як ми вирішимо питання з Кримом – а я впевнений, що ми вирішимо його - ми просто зобов'язані докласти максимум зусиль, щоб захистити не тільки російських України»

Відтак Константинов закликав: «Але, за великим рахунком, треба захищати зараз усіх громадян України – і росіян, і українців – від фашизму, нацизму, від цього нахабного тиску представників західних держав, які нав'язують свою ідеологію, які говорять про якісь великі європейські цінності».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів