Кремлівський геббельс погрожує американцям ядерним ударом через Крим (відео)

22:06 16 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

Ведучий телепередачі «Вести недели» Дмітрій Кісєльов заявив: «Росія – єдина країна в світі, здатна перетворити США в радіоактивний попіл!».


Відео: Panaev Berg

Коли він стверджував це, то за його спиною включилася фонова картинка з ядерним вибухом і підписом «У ядерний попіл!». Кремлівський геббельс стверджував також: «Я вже не знаю, збіг чи ні, але ось подзвонив Обама Путіну 21 січня, але наступного дня, буквально 22 січня, в офіційному друкованому органі уряду Росії з'являється стаття, де цілком дохідливо розжовується, як працює наша система гарантованої ядерної відплати «Периметр». У США її прозвали «dead hand» – «мертва рука». Навіть якщо всі люди в наших командних пунктах після ворожої ядерної атаки замовкнуть, невразлива система автоматично відправить у політ наші стратегічно ракети з шахт і підводних човнів у правильному напрямку».

Відтак ведучий телепередачі «Вести недели» порекомендував прочитати згадану ним статтю в «Российской газете», назвавши її «вкрай цікавою». За словами Кисельова, з моменту появи тієї публікації «Обама став дзвонити Путіну частіше, а сивіти – більше!». Утім, Кисельов додав, що хоч «війна з США вже йде», але – «поки що тільки інформаційна». Про це повідомляє сьогодні, 16 березня, «iPress.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів