Кремль замовив цієї ночі сепаратистам «коридор» на Луганщині для введення російських військ в Україну

22:32 8 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Про це повідомив у вівторок керівник Центру військово-політичних досліджень та організатор «Інформаційного опору» Дмитро Тимчук.

Керівник Центру військово-політичних досліджень та організатор «Інформаційного опору» Дмитро Тимчук розпочав коментувати підсумки 8 квітня (на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook») вже традиційно для нього – «з поганого:

1. Ми вже повідомляли: за нашими даними, сепаратисти отримали вказівку від своїх російських кураторів забезпечити «коридор» на кордоні для введення російських підрозділів. «Коридор», за інформацією на 21.00, повинен бути організований у Луганській області.

Якщо цей сценарій вдасться – це «кримський варіант». З однією доволі важливою відмінністю: наші правоохоронці, прикордонники, спецслужби і армія тепер, нехай і не без проблем, але готові до протидії. Дай Бог їм сил. Правда на нашому боці.

2. Сепаратисти зірвалися з ланцюга.

У Луганську захоплену будівлю СБУ заміновано, захоплене 60 заручників. У Харкові був атакований автобус з правоохоронцями.

Це вже тероризм чистої води. У нормальних країнах терористів стріляють, як скажених собак. Але за спиною наших терористів стоїть, брязкаючи зброєю, терористична держава Росія, яка торочить, що це «мирні жителі».

Але у нас варіантів немає. Або ці «мирні жителі» допоможуть Путіну зжерти Україну, або Україна забезпечить їм безтурботне проведення часу в місцях, де люблять працю.

3. «Transparency International» констатує: новий уряд України не хоче боротися з корупцією.

Сперечатися, на жаль, важко. Ми бачимо все ті ж пики в чиновницьких кріслах, знаємо про все тих же корупційних схемах.

Корупція – це точно такий же український геморой, як і сепаратизм. Лікувати треба обидва. І терміново. Інакше гріш ціна Нової України.

З хорошого :

1. Завтра з Криму на материк виходять військовослужбовці (і їх сім'ї) в\чА1100 – це бригада морської авіації, яка стояла в Новофедорівці.

Це – наші герої. Практично без зрадників. Практично без втрат у техніці і озброєнні – командування бригади ще 3 березня взяло на себе відповідальність і перекинуло авіатехніку на материк. Також вже вивезені Бойовий Прапор, всі особові справи та інші документи частини.

Фактично це частина, готова одразу продовжити службу в новому місці дислокації. Попередньо їх пункт призначення – Миколаїв. Ми чекаємо їх.

2. Сьогодні українські ЗМІ облетіла фотонаписи в Донецьку. Сепаратист, який волів зберегти інкогніто, намалювал : «Домбас независим».

Зрозуміло, що житель Донбасу, навіть найбезграмотніший, навряд чи не знає, як пишеться це святе для місцевих слово. Ясно, що писав залітний фраєр – причому навіть не з України. Це і смішно, і не дуже.

3. МВФ констатує: через агресію проти України економіка Росії продовжує падіння. Знижений прогноз по зростанню ВВП на 2014 рік з 1,9 до 1,3 %. Прогнозується зростання безробіття.

Коли до Путіна дійде, що стрибати навколо України – не в інтересах Москви, сказати складно. Бо адекватністю, як бачимо, у дядька Вови й не пахне. Але і в найбільш запущених випадках буває прозріння.

Як повідомляв «Щоденний Львів», розвідка США зауважила беззаперечні докази стягування військ Росії до кордону України – посол США в ОБСЄ Деніел Баєр заявив, що поблизу нього дислоковані десятки тисяч солдатів, натомість керівник Центру військово-політичних досліджень та організатор «Інформаційного опору» Дмитро Тимчук повідомив у вівторок: «Ми, група «Інформаційне Опір», отримали зі своїх джерел вичерпні підтвердження заяви МЗС України про те, що активність сепаратистів на сході України, яка спостерігається третю добу, – це початок здійснення другого етапу сценарію вторгненню Росії в нашу країну. Зокрема, за нашими даними, сьогодні за планом ГРУ ГШ ЗС РФ (Головного розвідувального управління генерального штабу Російської Федерації. – Ред.) лідерам сепаратистів віддані вказівки організуватив ніч з 8 на 9 квітня ц.р. «коридор» через державний кордон України для проходження колон військової техніки РФ з російської території.

Сепаратисти отримали також наказ організовувати провокації зі жертвами в містах регіону, щоб російська сторона могла це інтерпретувати як «терор української влади проти народу». Окрім того, координаторами російського ГРУ, які «працюють» у регіоні, дано вказівку сепаратистам застосовувати зброю при спробах звільнити захоплені ними адмінбудівлі.

За нашими даними, українські правоохоронці та спецслужби в даний час вживають необхідних заходів для блокування сепаратистських груп. Держприкордонслужба і Збройні сили України проводять заходи з блокування держкордону і оборони прикордонних районів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів