«Харківські сепаратисти» засвідчили, що вони не місцеві – сплутали адмінбудівлю з театром

14:18 7 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 5 канал

Агресивні молодики вимагали в понеділок під театром опери й балету, щоб звідти до них вийшов міський голова, інакше погрожували штурмувати споруду.

«5 канал» інформує сьогодні, 7 квітня: «Сепаратисти спробували штурмувати Харківський театр опери і балету, сплутавши його з ОДА, – повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на очевидців». Як повідомляють з місця подій очевидці, «активісти», представившись «харків’янами» вимагали, щоб до них вийшов міський голова інакше погрожували штурмом.

За останніми повідомленнями, в Харківській ОДА відбувались перемовини зі сепаратистами за участю Геннадія Кернеса. Державний прапор України повернули у Харкові на будівлю облдержадміністрації замість встановлених раніше прапорів Росії і стягу з гербом міста. У приміщенні залишаються близько сотні промосковських активістів, які захопили будівлю, а також кілька десятків міліціонерів.

Як повідомляв «ЩЛ», будівлю Донецької ОДА також захопили не донеччани – редактор «Новостей Донбасса» Олексій Мацука заявив у понеділок: «Вони погано орієнтувалися в тому, де знаходяться в місті ключові адміністративні будівлі та інші стратегічні об’єкти».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів