Із Росії на схід України прибули цієї ночі 15 вантажівок із терористами, – Луценко

11:37 5 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

«За таке – розстрілюють», – констатує в четвер радник в.о. Президента, екс-міністр внутрішніх справ і лідер «Третьої Української Республіки».

Радник в.о. Президента, лідер «Третьої Української Республіки»та екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко написав сьогодні, 5 червня,  на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«За останню добу прикордонники покинули застави на ділянці в 130 км держкордону в Луганській області. За ніч через цей пролом уже заїхало 15 КамАЗів із терористами. Вже сьогодні вони прийдуть на допомогу бандугрупуванням у Донецькій області, проти яких ведеться АТО. 

Як вам спиться, генерале Литвин (Микола Литвин – голова Держприкордонслужби і брат нардепа Володимира Литвина. – «ЩЛ»)? І всім іншим міністрам та генералам, які дві доби не спромоглися прийти на виручку Луганському прикордонному загону?

А тепер вся путінська ср*нь просто заллє Донбас. Вам повезло, що ще не оголошено військовий час. За таке – розстрілюють».

Як інформував «Щоденний Львів», користувач інтернет-мережі «Facebook» Ігор Савчук опублікуваву четвер  на своїй сторнці у ній скріншот повідомлення в «Twitter» із таким змістом: «У Свердловському районі Луганської області кордон проїхали більше 20 «Уралів» і п’ять БТРів. Прикордонників на пунктах взагалі немає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів