Євромітинг у Львові оголосили безстроковим (доповнено відеосюжетом)

23:52 22 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

Організатори акції закликали протестувальників проти зриву євроінтеграції України залишатися на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку на ніч.


Відео: Галнет Новини

Як повідомляє сьогодні, 22 листопада, «Тиждень.ua», у Львові організатори мітингу за євроінтеграцію України, що проходить на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку, заявили про безстрокову акцію. У п’ятницю там зібралося, за різними оцінками, від 5 до 10 тисяч людей.

А користувач Forko пише на своїй сторінці у Livejournal:

«На відміну від ранку, коли були переважно студенти,  на вечір прийшли практично всі  категорії населення. Від сивочолих дідусів до малечі на плечах батьків, від депутатів різних рангів до двірників.

Площа перед Шевченком наповнилась буквально за 20 хвилин, людей було десь 10 тисяч. Спершу людей розважала  музика, потім офіційний початок, коли гімн співала вся площа.

Що особливо порадувало – партійних прапорів не було. хоча бачив купу знайомих лиць і з «Свободи», і з «Батьківщини», і з «УДАРу». Можуть якщо захочуть!

Суть виступів спікерів зводилась до одного – відстояти угоду на асоціацію, тут або в Києві. Чергувались, як досвідчені політичні зубри, так і студенти-другокурсники. 

Основна проблема зараз в тому, що немає автобусів щоб доправити протестуючих в неділю до Києва. Перевізники в приватних розмовах зізнаються, що раді б взятися за таке ласе замовлення, але ДАІ жорстко попередило щодо можливих наслідків – закриття підприємства».

P.S. Послухати й побачити виконання львівськими мітингувальниками Державного Гімну України можна також на сторінці акції в Facebook.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів