Екс-радник Путіна прогнозує вторгнення військ Росії після застосування в Україні сили щодо її диверсантів

11:50 8 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Newsru.ua

Андрій Ілларіонов стверджує: «Сепаратисти направлять свої загони на українсько-російський кордон, спробують роззброїти українських прикордонників і відкрити пункти пропуску з Росією. Через ці пункти хлинуть додаткові орди професійних спецназівців, тисячі яких вже проникли на територію України в попередні тижні.

Як передає сьогодні, 8 квітня, «Преса України» з посиланням на «Gordonua.com», колишній радник Путіна економіст Андрій Ілларіонов прогнозує:

«Сепаратисти скличуть щось на зразок з'їзду обласних рад, на якому проголосять про створення так званої Південно-Східної або Донецької республіки і виберуть власного президента. Або з Росії їм привезуть Януковича, який призначить нових губернаторів, керівників міліції та СБУ. Сепаратисти приймуть власну конституцію, захоплять аеропорти, залізничні станції, установи зв'язку, теле- і радіостанції».

Окрім того, Ілларіонов переконаний, що ініціатори заворушень на сході України хочуть забезпечити безперешкодний доступ до регіону російським спецслужбам, які, своєю чергою, готують серйозні провокації, на які українська влада вже не зможе не відповісти. Ось тоді, за словами, екс-радника Путіна, Росія офіційно введе війська в Україну. Іларіонов прогнозує також:

«Сепаратисти направлять свої загони на українсько-російський кордон, спробують роззброїти українських прикордонників і відкрити пункти пропуску з Росією. Через ці пункти хлинуть додаткові орди професійних спецназівців, тисячі яких вже проникли на територію України в попередні тижні.

Мітинги на підтримку єдиної України – це, звичайно, добре, але намагатися за допомогою мирних громадян звільняти адміністративні будівлі та інфраструктурні об'єкти, захоплені переодягненими російськими військовими, безглуздо. Це гарантує жертви.

Російський спецназ, який захопив спільно з «донецькими партизанами» будівлі, може просидіти в них в облозі кілька тижнів. За цей час вони гарантовано попросять ввести російські війська, і точно будуть розгойдувати політичну ситуацію в країні».

Іларіонов переконаний, що, за його словами, «в той момент, коли київська влада, зрештою, застосує силу, Росія офіційно направить свої війська в Україну». Відтак екс-радник Путіна застерігає: «Свого часу українська влада неадекватно відповіла агресору, тому кримський сценарій повторюється в Донецьку і Луганську, а після продовжиться в Херсоні та Одесі. Більше місяця тому я озвучив, що потрібно було зробити, щоб не допустити втрату Криму. Але до мене не прислухалися. Зараз кримський сценарій повторюється в Донецьку і Луганську. Можливо, ще повториться в Херсоні та Одесі. Схоже, українська влада готова віддати країну – шматок за шматком».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів