Екс-міністр юстиції Зварич вступає до спецбатальйону «Азов»

23:18 23 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: intvua.com

Про це повідомляє у середу голова прес-служби Соціал-національної асамблеї Ігор Мосійчук.

Голова прес-служби Соціал-національнаої асамблеї Ігор Мосійчук повідомляє сьогодні, 23 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Роман Зварич стане бійцем батальйону «Азов»

Відомий український політик, екс-міністр юстиції Роман Зварич подав анкету на вступ до спецбатальйону «Азов». Це один з перших українських політиків, який не просто допомагає військовим, а вирішив особисто взяти до рук зброю як боєць одного із добровольчих батальйонів. Командування батальйону «Азов» вітає таке рішення пана Зварича і закликає українських політиків взяти з нього приклад.

Довідка: Роман Зварич – юрист, науковець, політичний діяч. Народився в сім'ї українських емігрантів в США в 1953 р. В 1979 р. переїхав до Мюнхена, де став особистим секретарем Голови ОУН Ярослави Стецько, дружини Ярослава Стецько. Заприсяжений член ОУН. Займався підготовкою людей для зв’язків із націоналістичним підпіллям в Україні. В 1993 р. відмовився від американського громадянства і переїхав до України де зайнявся політикою, в 1998 році стає депутатом Верховної Ради, в 2005 р. – міністр юстиції України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів