Терористи застрелили вчора двох українських десантників із-за спин жінок і дітей (відео)

11:19 3 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: newsmarket.com.ua

Про це повідомив у суботу командувач Національною гвардією Степан Полторак.


Відео: МВС

Прес-служба МВС цитує сьогодні, 3 травня, пояснення командувачем Національною гвардією Степаном Полтораком обставин загибелі в п’ятницю двох українських десантників:

«За його словами, сепаратисти в Андріївці намагалися витіснити сили АТЦ з блокпосту, прикриваючись дітьми та людьми похилого віку.

– Цинізму сепаратистів немає межі. Вони в черговий раз показали блюзнірство своїх дій – під прикриттям мирних жителів, виставивши вперед дітей, старих, намагалися витіснити блокпост, вели серйозний тиск на військовослужбовців, що знаходяться там, – зазначив Степан Полторак.

Правоохоронці почали переговори про недопущення конфлікту. Під час переговорного процесу сепаратисти застосували вогнепальну зброю із-за спин цивільних громадян. У ході перестрілки загинули два військовослужбовці і 12 осіб поранено.

У той же час, за словами Степана Полторака, після перегрупування сил військовослужбовцям вдалося утримати блокпост. Після цього до них на підмогу прийшов резервний підрозділ, була захоплена висота і взятий під контроль телецентр Краматорська».

Як повідомляв «Щоденний Львів», у перестрілці під Слов'янськом загинули двоє українських десантників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів