Дві українські військові частини в Севастополі готуються до їх штурму

13:12 22 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це журналіст Наталка Гуменюк повідомила в суботу з посиланням на заяву Центру інформаційно-психологічних операцій ВМСУ.

Як інформує сьогодні, 22 березня, «Українська правда», журналіст Наталка Гуменюк повідомила в суботу з посиланням на заяву Центру інформаційно-психологічних операцій Військово-Морських Сил України:

«Практично єдиною військовою частиною, що зберігає вірність присязі народу України, залишається Центр інформаційно- психологічних операцій ВМСУ. Ніхто з офіцерів цього підрозділу спеціального призначення не переметнувся на бік окупантів, незважаючи на два загрозливих ультиматуму.

Сьогодні ввечері офіцери частини очікують вирішального штурму. На чолі зі своїм командиром Центр готовий стояти до кінця. 80% персоналу готові до негайної евакуації та продовження своєї діяльності на материку у разі, якщо таке рішення буде прийнято головнокомандуванням Збройних сил України».

Натомість джерела у ВМС України повідомили інтернет-виданню «Еспресо.TV», що український великому десантному кораблю «Костянтину Ольшанському» незабаром доведеться причалити у Донузлаві. У повідомленні йдеться:

«Запасів прісної води на великому десантному кораблі «Костянтин Ольшанський» вичерпуються та незабаром він буде змушений йти до порту. Корабель не в змозі залишити бухту та поки що знаходиться у кільках сотнях метрів від берега. Але незабаром та має закінчитися прісна вода та «Ольшанський» буде змушений причалити.

На самому «Ольшанському» штурму не чекають – занадто далеко судно відійшло від берега. Прориватися через блоковану затоку корабель не може – занадто великий.

Вчора намагалися вже «Черкаси». Але одразу російський корабель вийшов, гвинтокрили піднялися… Це неможливо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів