Дубневич змусив частину бюлетенів з моєї купочки перекинути на його, – кандидат (відео)

17:32 20 жовтня 2014 р.

Фото до новини

Тепер йде вишуканий підкуп виборця. Олігархи зараз не платять прямі гроші і не понесуть виборцям гречку.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це під час прес-конференції-бліц-дебатів кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №118, які відбуваються в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ), заявив самовисуванець Ярослав Мудрий

- Такого ще не було. Приїжджає Дубневич. Їздить по сільських радах, по громадах, кличе священників, поважних лікарів, вчителів. І вони всі підписуються під його обіцянками. І це кілька мільярдів гривень треба виділити на його обіцянки. А зараз в країні – війна і за п’ять років громади цього не отримають, - кандидат в нардепи оцінює дії свого опонента в окрузі.

Крім того, нині чинний депутат Львівської облради Ярослав Мудрий прогнозує підкуп членів виборчих дільниць опонентом.

- Певна річ, що буде підкуп членів дільничної виборчої комісії, і я знаю такі можливості пана Дубневича. Навіть у моєму селі мою ученицю змусив частину бюлетенів з моєї купочки перекинути на його, - Ярослав Мудрий згадав вибори до обласної ради.

А ось нині чинного нардепа та свого товариша по партії ВО «Свобода» Юрія Михальчишина він захищає
- Він мій товариш, хоч і молодий. Я мав деякі неприємності з його сходженням на округ, але не буду зараз про це. Хочу сказати одне: це -розумний молодий чоловік, він не виріс ще як політик, але як націоналіст -чудовий. Так, він не працював в окрузі. І я тепер з тим маю проблему, мушу пояснювати людям, що я не такий, як він. Але я думаю, що Михальчишин ще себе покаже, - обіцяє Ярослав Мудрий.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів