До кордону з Україною перекидають техніку Центрального військового округу Росії (відео)

17:58 24 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: nesvetaytv

Очевидці спостерігають у четвер пересування в тому числі самохідних артилерійських установок.


Відео: nesvetaytv

«ТСН.ua» інформує сьогодні, 24 квітня, в повідомленні «Російська армія зробила останні приготування перед можливим вторгненням в Україну»:

«Прямо на кордоні з Україною з‘явились мобільні підрозділи регулярної армії РФ. Мешканці російських міст, які знаходяться впритул до кордонів з Україною, почали масово викладати в інтернет відеозаписи з пересуванням військової техніки.

При цьому військові навіть не зняли номери з техніки, завдяки чому вдалося встановити, що вона належить Центральному військовому округу Збройних сил РФ. На отриманих з Новошахтинська кадрах видно легку мобільну техніку: бронетранспортери БТР-80 та БТР-82А, а також машини на їхній базі, включаючи самохідні арт-установки Нона-СВК 2С23 та командно-штабну машину батальйонного рівня.

Загальна кількість техніки, що була зафіксована на відео лише біля Новоштахтинська, складає близько двох-трьох десятків одиниць. Слід також зазначити, що вся помічена техніка найкраще підходить для швидкого входу вглиб території України на значну відстань, з розрахунку на слабку протидію. Це може означати або те, що цей підрозділ може взяти участь у наступі у другому ешелоні, або що армія РФ не очікує опору».

Як інформував «Щоденний Львів», російська армія відпрацьовує біля кордонів з Україною свої марші для зупинки нашої «військової машини» – про це заявив у четвер міністр оборони РФ Сєргєй Шойгу, очевидець повідомив у четвер про пересування біля кордонів з Україною російської бронетехніки зі символікою миротворців, в інтернет-мережі «Facebook» сьогодні також опубліковані відео, на яких видно пересування російської військової техніки на вулицях російського міста Новошахтинск до українського кордону, натомість керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор «Інформаційного Опору» Дмитро Тимчук попередив в інтерв’ю, опублікованому в четвер, що Росія може почати вторгнення в Україну, тим часом антитерористичну операцію в Слов’янську призупинено через загрозу вторгнення військ Росії в Україну – про це повідомляє в четвер «Kyiv Post» із посиланням на своє джерело серед силовиків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів