До кордонів України стягують російські винищувачі Су-34 (відео)

13:33 19 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: newstube.ru

Про те, чим пов’язана їх передислокація та як довго вони залишатимуться там, – невідомо.


Відео: Інтер

Телеканал «Інтер» інформує сьогодні, 19 червня, в повідомленні «Росія стягує до кордонів з Україною винищувачі Су-34 (відео)»:

«Напередодні до Ростовської області прибула ціла група Су-34. Винищувачі-бомбардувальники, здатні вражати ціль із максимальною точністю за будь-якої погоди і удень, і вночі, замінять менш маневрені літаки. З чим пов’язана така передислокація та як довго Су-34 залишатимуться поблизу українського кордону – невідомо.

Олексій Бєлоног, пілот: «Дані літаки прибули, щоб замінити більш стару модель Су-24М. За своїми можливостями вони дозволяють вирішувати великий спектр поставлених бойових завдань.»

Напередодні про інцидент із російськими винищувачами повідомили і військово-повітряні сили Великої Британії. 17 червня повітряна оборона НАТО помітила чотири окремі групи російських літаків у міжнародному просторі поблизу країн Балтики.

У повітря підняли британські винищувачі «тайфун». Сторожові судна вистежили російські літаки і прослідували за ними, поки ті не взяли зворотний курс».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів